Glæde ved en god kop te
Kurv 0

Tilfredshedsgaranti - fri retur i op til 30 dage

Vi vil kun have glade kunder, derfor giver vi 30 dages fortrydelsesret på alle varer, og vi betaler også returneringsudgiften. Udover det,  accepterer vi alle varer retur, uanset om de var åbnet eller ej. Åbnede madvarer kommer aldrig tilbage på salg.

Kom du til at købe noget, du ikke kan lide, eller har du blot ombestemt dig, skal du gøre følgende:

Du skal senest 30 dage efter varen er modtaget kontakte Te og Glæde på email, telefon eller brev, og informere om sin valg at fortryde købet. Det er så din ansvar at sende varerne retur indenfor de næste 14 dage.

Varen skal sendes til:

Tyttebær IVS
Enighedsvej 2
9000 Aalborg

Vedlæg derudover en kopi af kvittering/ faktura hvor der står "Retur" og/ eller en udfyldt fortrydelsesformular: klik her (anbefalet).

Vi vil overføre beløbet tilbage til dig på den samme måde, som du har oprindeligt betalt i forbindelse med bestillingen, indenfor 14 dage fra at vi har modtaget varen retur.

Vi betaler også returneringsudgiften. Ønsker du en pakkelabel, skriv venligst til kontakt@teogglaede.dk. Du skal selv stå for at printe den. Alternativt kan du vedlægge en bevis/ kvittering for returneringsudgifter, så kan vi refundere dem. Vi beder dig at pakke varerne forsvarligt ind, for at varerne returneres i ubeskadiget stand.