Glæde ved en god kop te
Kurv 0

Om Te og Glæde

Te og Glæde vil gerne blive kundernes foretrukne leverandør af te og glæde i form for chokolade. Hos Te og Glæde sætter vi høj pris på smag, kvalitet og etisk handel. Vi synes, at en kop te og et stykke chokolade er simpelthen den bedste måde at slappe af efter en lang dag.

Virksomhedsoplysninger

Etableret i Mai 2016, Te og Glæde drives af Tyttebær IVS, CVR nr. 37746630.

Din bestilling bliver pakket og sendt fra Enighedsvej 2, 9000 Aalborg.

Har du spørgsmål? Så ring til 21973933 eller skriv en email til kontakt@teogglaede.dk.

Følg os på Facebook: Te og Glæde.

Se vores Smileyrapport:

Se kontrol rapport

Personen bag

Goddag!

Jeg hedder Milda Jensen og jeg har boet i Danmark siden 2008. Det var slet ikke planen, at jeg skal blive her i så lang tid! Jeg kom til Aalborg som Erasmus-student, har mødt en dansker med navnet Anders og blev forelsket. Han spurgte, om jeg ikke kunne blive her bare en lille smule længere. Og det gjorde jeg. Nu har vi to dejlige børn sammen som er altid noget at se til. Livet er godt!

 

Men jeg savner Litauen. Mens jeg voksede op, var mine sommere præget af den vilde natur, havearbejde og lange gåture sammen med bedsteforældrene. Jeg kan huske hvordan vi plukkede urter fra urtehaven og lindenblomster fra lindentræene til vores aftente. Vi har nemlig drukket aftente hver aften, det har været vores daglig ritual at afslutte dagen, at mærke ro. Det savner jeg allermest.

Derfor har jeg startet Te og Glæde op. Jeg vil gerne introducere danskere til de gamle litauiske urteblandingstraditioner og det daglige afslappende ritual af at drikke te, uanset om det er grøn, sort, urte- eller noget helt andet - eller en mix af det hele.

En kop te. En dyb indånding. Ro.